English
Malay
Ninamaju Sdn Bhd (69300-V) menyatakan kesanggupan untuk mengurangkan kesan dari semasa ke semasa. Sejajar dengan syarikat-syarikat mesra eko yang lain, Ninamaju Sdn Bhd (69300-V) amat komited dalam menjalankan aktiviti-aktiviti perniagaannya dengan meminimumkan impak buruk pada persekitaran. Misalnya, kami menggunakan pemprosesan sekunder untuk mencegah dan meminimumkan persekitaran berdebu.

Bangunan pejabat dan kilang pengeluaran Ninamaju Sdn Bhd (69300-V) telah direka bagi memastikan ianya menarik perhatian dan sesuai untuk alam sekitar. Kami telah menggunakan kombinasi kayu, aluminium bergalur, polikarbonat lutsinar, konkrit dan kaca untuk mewujudkan bangunan rekaan geometri yang terbaik di kawasan ini.

Bumbung kilang memberikan pencahayaan semula jadi apabila perlu melalui panel lutsinar bagi memastikan terdapat kecerahan yang mencukupi di dalam kilang. Bumbung polikarbonat lutsinar yang keras memerlukan kos penyelenggaraan yang rendah berbanding lampu. Selain itu, bumbung kilang kami dibina untuk memberikan pengaliran udara yang baik. Maka, penggunaan tenaga dalam premis akan dapat dikurangkan dengan melaksanakan semua langkah mesra alam sekitar.

Pada masa yang sama, kilang ini juga telah disepadu dengan sistem pengumpulan air hujan bagi mengitar semula titik-titik hujan dan membolehkan landskap tampak lebih sihat dan mesra alam. Kami menuai air melalui tong-tong hujan yang disimpan ke dalam tangki-tangki besar sebagai bekalan air untuk keseluruhan sebatian.

  • Ninamaju Sdn Bhd (69300-V), the eco-friendly companies that minimize dusty environment.   Environment Photo 1
       This is Photo 1's brief description
  • Ninamaju, the eco-friendly companies that minimize dusty environment.   Environment Photo 2
       This is Photo 2's brief description
Hak Cipta Terpelihara 2010 © Ninamaju Sdn.Bhd
Laman Utama
|
Tentang Kami
|
Produk
|
Berita & Peristiwa
|
Hubungi Kami